گروه جامعه: مدیرعامل انجمن یاس کرمان به مناسبت روز خبرنگار، با حضور در دفتر هفتهنامه استقامت و پایگاه خبری فردای کرمان، ضمن تبریک روز خبرنگار و قدردانی از فعالیتهای این دو رسانه در امر آگاهیبخشی و اطلاعرسانی، گفت: «سونامی سرطان شروع شده و در صورت تکمیل زیرساختهای درمانی، کرمان به قطب درمان سرطان تبدیل میشود».
محمدرضا بهرامی از تجهیز یک ساختمان با 80 تخت برای درمان بیماران مبتلا به سرطان خبر داد و افزود: «این مرکز بزرگترین مرکز شیمیدرمانی ایران خواهد شد».
به گزارش استقامت، وی در این دیدار با اشاره به سابقهی تشکیل خیریه یاس بیان کرد: «خیریه یاس کرمان 13 سال پیش با هدف حمایت از بیماران مبتلا به سرطان و خانوادههای آنها کار خود را آغاز کرد».
بهرامی با بیان اینکه کرمان با مشکلات زیرساختی در درمان بیماران مبتلا به سرطان مواجه بود، ادامه داد: «بخش آنکولوژی و بستری بیماران سرطانی در بیمارستان باهنر کرمان وضعیت مناسبی نداشت».
وی یادآور شد: «ساختمانی در بیمارستان افضلیپور توسط آقای مهرالحسنی شروع شده بود که مدتی رها شده بود، بارها به ایشان مراجعه کردیم تا اجازه گرفتیم که ساختمان در اختیار یاس قرار بگیرد تا آن را تجهیز کنیم».
مدیرعامل انجمن یاس کرمان گفت: «دی ماه سال گذشته موفق شدیم این ساختمان را تکمیل کنیم و با خرید برخی تجهیزات آن را با همکاری دانشگاه علومپزشکی به بهرهبرداری رساندیم».
وی افزود: «در حال حاضر یک آزمایشگاه با زیربنای 800 متر توسط یکی از خیرین در این مجموعه در حال احداث است که احتمالا تا پایان سال به چرخۀ درمان وارد میشود».
بهرامی از راهاندازی اولین کلینیک کمخونی ایران در کرمان توسط انجمن یاس خبر داد و خاطرنشان کرد: «کلینیک روان درمانی، کلینیک توانبخشی و تغذیه، مختص بیماران مبتلا به سرطان نیز در حال راهاندازی است».
وی گفت: «خانوادۀ ملکی زمینی با متراژ 8 هزار متر با 2 هزار و 200 مترمربع ساختمان در اختیار انجمن یاس قرار دادند که بر اساس قرارداد منعقد شده بین انجمن یاس و دانشگاه علومپزشکی، خیریه یاس این ساختمان را بهسازی و تجهیز میکند و بهرهبرداری و پرسنل آن به عهدۀ دانشگاه علومپزشکی کرمان است».
مدیرعامل انجمن یاس کرمان بیان کرد: «این مرکز با 80 تخت بزرگترین مرکز شیمیدرمانی ایران خواهد شد».
وی در ادامه با اشاره به برخی کمبودهای درمانی در استان کرمان، یادآور شد: «70 درصد بیماران مبتلا به سرطان توسط پرتودرمانی درمان میشوند و این در حالی است که فقط دو دستگاه رادیوتراپی در کرمان وجود دارد که یکی از این دستگاهها در بیمارستان شفا است».
بهرامی توضیح داد: «یک دستگاه نیز، دو سال پیش با مشارکت بخش خصوصی و دانشگاه علومپزشکی در بیمارستان افضلیپور راهاندازی شد که در چرخۀ درمان قرار گرفت، اما متاسفانه در حال حاضر خراب است و بیماران باید به شهرهای مجاور مراجعه کنند و یا اگر بخشی از مراحل درمان را سپری کردند، مجددا باید آن را تکرار کنند».
وی خاطرنشان کرد: «هزینۀ بالای درمان سرطان بسیار بالا است و تعدادی از بیماران امکان سفر به استانهای مجاور را ندارند».
بهرامی با بیان اینکه انجمن یاس کرمان، 400 میلیارد تومان پروژه ساخته و یا در دست ساخت دارد، گفت: «اگر مردم کمک کنند تا سال آینده کرمان به قطب درمان سرطان تبدیل میشود».
وی با بیان اینکه 40 میلیارد تومان برای تکمیل پروژهها نیاز داریم، افزود: «سال گذشته در گلریزان تولد 13 سالگی یاس، 20 میلیارد تومان تعهد گرفتیم».
مدیرعامل انجمن یاس کرمان با بیان اینکه بالغ بر 6 هزار بیمار تحت پوشش انجمن یاس قرار دارند، اظهار کرد: «سالی دو تا سه نوبت سبد کالا به بیماران اهدا میشود و بخشی از هزینۀ تحصیل فرزندان آنها را توسط خیرین تامین میکنیم».
وی افزود: «سال گذشته انجمن یاس، ششمین خیریۀ برتر کشور شد که این موضوع به دلیل شفافیتی است که انجمن دارد و در سایت انجمن یاس، هزینهها و کمکهای دریافتی مشخص است».
بهرامی همچنین با اشاره به لزوم توجه صنایع و شرکتهای معدنی بزرگ استان به مسئولیتهای اجتماعی، گفت: «این مجموعهها موظف به کمک برای تامین زیرساختهای حوزۀ سلامت هستند».